eBook

IDC Okos Város FÓRUM 2017

OKOS MEGOLDÁSOK A JÖVŐ VÁROSAINAK

2017. szeptember 14., Budapest

Rólunk

Az IDC Okos Város Fórum 2017 célja, hogy találkozási lehetőséget biztosítson a kormányzati és üzleti szféra képviselői számára, amelynek során alkalom nyílik a személyes eszmecserékre és a jövő városaival kapcsolatos új ötletek megvitatására.

A világ számos városában verseny folyik a materiális-, technológiai- és emberi erőforrásokért. Az urbanizációban leginkább előre haladott városok célja, hogy lakóinak fejlett infrastruktúrát, vonzó és egészséges környezetet, megfelelő közbiztonságot és mindezek előtt a városi ökonómia fejlődését szolgáló innovatív megoldásokat biztosítson.

Az IDC Okos Város Fórum 2017 során betekintést nyerhet a régió leghatékonyabb megoldásaiba. Az egész napos eseményen szakértői-, technológiai megoldásszállítói- és esettanulmányi előadásokon, valamint kötetlen formában ismerkedhet meg a leginnovatívabb megközelítések előnyeivel, a már működő megoldások során nyert tapasztalatokkal, bevált gyakorlatokkal.

Előadások

Kérjük, adja meg jelszavát a folytatáshoz

Kérjük adja meg a jelszót, melyet az IDC küldött. Amennyiben nem kapta meg a szükséges jelszót, úgy kérjük lépjen kapcsolatba
Üveges Szabolccsal a suveges@idc.com email címen, vagy a +36 1 473 2345-ös számon.

Password:

Előadók

Partnerek

Premier partner(ek)

Smart City Partner

Smart Expo Partner(s)

Média partner(ek)

Vegyen részt konferenciánkon, mint támogató!

Helyszín

Larus Étterem és Rendezvényközpont
1124 Budapest, Csörsz utca 18/B
larusevent.hu

Location
Location
Location
Country ManagerFaust GáborSzabolcs UvegesKonferencia MenedzserMaria ZhilinaKey Account ManagerKonferencia Menedzser

Kapcsolat

Contact photo
Faust Gábor
Country Manager
rgfauszt@idc.com
+36 1 473 2370


Contact photo
SZABOLCS UVEGES
Konferencia Menedzser
suveges@idc.com
+36 1 473 2375


Az IDC-ről

Az International Data Corporation (IDC) a világ első számú információtechnológiai-, telekommunikációs- és fogyasztói technológiai piacokat vizsgáló cége. Több évtizedes múltja, valamint a világ több, mint 110 országában jelen levő 1000 fős elemzői közössége révén nyújt átfogó piaci információkat, tanácsadást és szervez rendezvényeket globális, regionális és helyi szinten az iparági lehetőségekről és trendekről. Az IDC küldetése, hogy az IT szakembereket, üzleti vezetőket és a befektető cégeket mélyreható információkkal segítse stratégiai döntéseik meghozatalában és kulcs fontosságú céljaik elérésében. Az IDC-t 1964-ben alapították, kizárólagos tulajdonosa az International Data Group (IDG) mely a világ vezető média, adat és marketing szolgáltatásokkal foglalkozó cége. További információ cégünkről a www.idc.com oldalon érhetőek el.

53
Év
1100
Elemző
110
Ország
fb tw in
scrollUP
Horváth RichárdSalesDirector